Nitrilhansker – fremtidens markedsleder?

Nitriler en gummi, syntetisert fra akrylnitril og butadien.Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner og dermatittreaksjoner da det ikke inneholder proteiner, det er også motstandsdyktig mot kjemiske løsemidler og dets mekaniske egenskaper, fysiske egenskaper og ekstraherbare ioneinnhold er bedre enn lateks- og PVC-hansker.På grunn av fordelene med nitrilhansker øker markedsandelen år for år, så det er store muligheter for nitrilhanskemarkedet å utvikle seg.Ettersom forbrukernes bevissthet om fordelene med nitrilhansker øker, vil nitrilhansker bli det dominerende markedet for engangshansker.
Produktfordeler
1. Enestående kjemisk motstand, beskyttelse mot visse syrer og alkalier, god kjemisk beskyttelse mot etsende stoffer som løsemidler og petroleum
2. Gode fysiske egenskaper, god motstand mot riving, punktering og gnidning.
3. Komfortabel stil, ergonomisk utformet hanskemaskin, som gjør den behagelig å ha på og bidrar til blodsirkulasjonen.
4. fri for proteiner, aminoforbindelser og andre skadelige stoffer, svært lite allergi.
5. Kort nedbrytningstid, lett å håndtere og miljøvennlig.
6. Ingen silisiumkomponent, med visse antistatiske egenskaper, egnet for elektronikkindustrien.
7. Lave kjemikalierester på overflaten, lavt ioneinnhold og lite partikkelinnhold, egnet for strenge renromsmiljøer.

Gjeldende bransjer
Laboratoriepersonell:Nitrilhanskerer et godt valg for laboratoriepersonale ettersom de sitter komfortabelt, er stabile og har utmerket kjemisk motstandskraft, og forhindrer hudirritasjon og skade fra kjemikalier.
Barnepass: Barnehagepersonalet bruker hansker som en beskyttende barriere mellom seg selv og barna.Personalet bruker hansker når de skifter bleier, rengjør rom, vasker leker og mater barn for å forhindre krysskontaminering.
Førstehjelpspleie: Som en barriere mellom bruker og pasient er dette et annet viktig bruksområde for hansker.Engangs undersøkelseshansker av nitril, som er lateksfrie og ikke-allergifremkallende, er et utmerket valg for førstehjelpspersonell for å bekjempe blod, patogener og andre sykdommer under førstehjelp.
Linjearbeidere, monteringsarbeidere og produksjonsarbeidere: Arbeidstakere som er utsatt for skadelige kjemikalier, som de som jobber i batteriproduksjons- og prosessanlegg, er utsatt for farene ved bly og må bruke hansker mens de jobber.Nitrilhansker er det beste valget i disse situasjonene fordi de er laget av syntetisk gummi med utmerket kjemisk motstand.I tillegg er nitrilhansker mer behagelige å ha på og de passer bedre til hånden når de kommer i kontakt med kroppsvarme, og gir dermed bedre håndteringsfølsomhet.
Catering: Nitrilhansker er behagelige for hånden og egner seg for lange perioder med bruk, noe som gjør dem ideelle for bruk i matforedling og matservering, selv om PVC- og PE-hansker selvfølgelig er et alternativt valg, men kun for lette og korte operasjoner.
Emballasjearbeidere: Emballasje er på slutten av prosesseringsprosedyren og må igjen overholde begrensningene i matsikkerhetsforskriften.I tillegg vil bruk av hansker forhindre fingeravtrykksmerker som kan skade renheten til emballasjen.
Vedlikeholdsarbeidere: Vedlikeholdsarbeidere blir ofte utsatt for fett, olje og andre løsemidler når de utfører service på maskiner, utstyr og kjøretøy, og bruker engangsnitrilhanskervil holde hendene beskyttet.
Trykkerier: Trykkerier bruker kjemikalier til å skrive ut etiketter og andre trykte materialer.Disse kjemikaliene inkluderer ofte emulsjoner, blekk, oksidasjonsmidler og ulike løsemidler.Engangshansker beskytter arbeidere mot kjemikalier som kan skade helsen deres, for eksempel nevrologiske skader forårsaket av penetrering i huden.Med tanke på disse kjemiske farene er nitrilhansker et must.
Hygienearbeidere: disse arbeiderne trenger hansker for å beskytte seg mot kjemikalier i rengjøringsprodukter og for å beskytte seg mot patogener når de rengjør toaletter.Nitrilhansker brukes ofte av denne gruppen arbeidere på grunn av deres evne til å bekjempe skadelige kjemikalier.
Sikkerhetspersonell: Disse ansatte må bruke hansker når de utfører sikkerhetskontroller for å forhindre krysskontaminering når de kommer i kontakt med personen som kontrolleres.
Frisørindustrien: Nitrilhansker er behagelige å ha på over lengre perioder og er ideelle for frisørbransjen for å unngå hudirritasjon og skader forårsaket av kjemikalier.


Innleggstid: 15. desember 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss